2020-02-17 12:48:03

LIDRANO 2020

 

 

LIDRANO 2020

U prostoru Centra za kulturu Đakovo, 11. veljače održana je Međuopćinska smotra Lidrano 2020. Na smotri je, sa svojim literarnim, radijskim, novinarskim i scenskim izrazima, sudjelovalo dvanaest škola s područja Đakovštine. 

Našu su školu, u samostalnom scenskom nastupu predstavljale učenice petih razreda Ea Jurić i Nikolina Petric, koje je pripremao nastavnik Ivan Damjanović.

U skupnom scenskom nastupu predstavili smo se igrokazom „Dvije čiste“, za koji su tekst napisale učiteljice Zora Leko Mlivić i Ivana Goluža. Glumci u igrokazu bili su sljedeći učenici 3. i 4. razreda: Duje Mandarić, Adriano Veverec, Viona Gašpić, Lea Mandić, Eva Damjanović, Lea Maršić, Valentina Degmečić, Tea Damjanović, Klara Vragolović i Filip Tolić. Voditeljice scenskog nastupa bile su učiteljice Ivana Dadić i Ivana Goluža.

Prosudbeno povjerenstvo za SKUPNE SCENSKE nastupe, kojeg su činili Ivan Kristijan Majić, redatelj i dramski pedagog, Dječje kazalište Branka Mihaljevića, Osijek, Lidija Helajz, glumica, Dječje kazalište Branka Mihaljevića, Osijek i Ivana Arambašić, prof. hrvatskog jezika i književnosti iz OŠ Matija Gubec, Piškorevci, odabralo  je naš igrokaz za predstavljanje na županijskoj smotri koja će se održati 12. ožujka 2020. godine u Osijeku.

 

 


Osnovna škola "Ivana Brlić Mažuranić" Strizivojna