preskoči na sadržaj
Vijesti

NAGLASCI ZA RODITELJE I STARATELJE

 

NAGLASCI ZA RODITELJE I STARATELJE


Poštovani roditelji i staratelji,

s obzirom na izvanrednu situaciju, potrebno je da više nego ikad budete uključeni u rad škole. Razumijemo da je to vrlo teško zbog posla koji obavljate te kućanskih i drugih obaveza, ali nastojmo da nam svima u prvom planu bude dobrobit samih učenika. S obzirom na to da smo se svi našli u potpuno novoj situaciji i vrsti nastave, važno je da učitelji, učenici i roditelji imaju razumijevanja jedni za druge.

Istina je da se od Vas trenutno očekuje puno više nego tijekom nastave u školi, ali ne zaboravite da ste upravo Vi trenutno jedine odrasle osobe koje s učenicima imaju izravan svakodnevni kontakt. Iz tog je razloga važno da osigurate i postavite djetetu pravila škole u kući i odredite vrijeme za učenje. Učenici će sada dobivati nešto drugačije zadatke od onih na koje su naviknuli, stoga napominjemo da je Vaša uloga poticati dijete da samostalno odrađuje sve zadatke i ohrabriti ga da se za sve nejasnoće obrati učitelju. Vaša je odgovornost da pomognete djetetu – ali ne i radite umjesto njega. Kako bi se učenicima olakšala organizacija radnog dana, pedagoginja Barbara Glavina i psihologinja Marija Jurić izradile su svoje Padlet stranice na kojima će objavljivati različite materijale za učenike. Možete ih posjetiti na sljedećim poveznicama:

pedagoginja (https://padlet.com/barbaraglavina1/pedagoginja) i

psihologinja (https://padlet.com/marijanovoselic/psihologinja).

A kako biste Vi nama olakšali posao, molimo Vas na ispunite anketu za roditelje koja se nalazi na sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/9NkQxLB6SK8kHVtu8

Uz sve navedeno, pozivamo Vas da redovito surađujete s razrednicima, predmetnim učiteljima i stručnim suradnicima Škole kako bi osigurali opću dobrobit svoje djece. Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća, pozivamo Vas da se javite razredniku svoga djeteta ili stručnoj službi Škole. Podsjećamo da je zabranjeno kopiranje ili slikanje razgovora u Viber/Whatsapp/Messenger grupama te u aplikaciji Teams. U ovim aplikacijama i dalje se odvija redovna nastava koja se samo prilagođena novim uvjetima i epidemiološkoj situaciji. Radi se o službenoj komunikaciji između učitelja i roditelja, odnosno učitelja i učenika, stoga Vas molimo da se pridržavate ovih uputa.

 

Hvala na razumijevanju i suradnji!

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marijela Đeri   datum: 23. 4. 2020.

 


 


 


Tražilica

Kalendar
« Rujan 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Anketa
Koliko knjiga pročitaš mjesečno?


Oglasna ploča

Korisni linkovi
Dnevni tisak


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju